Sightseeing

Sightseeing i Istanbul kan gjøres på mange måter. Her finner du billetter til sightseeingturer i og rundt Istanbul, både i den europeiske og asiatiske delen. Vi tilbyr dag- og kveldsturer. Du kan bestille billetter til sightseeing i Istanbul her!

Sightseeing
 
Osmanens relikvie tur

Osmanens relikvie tur

Fordyp deg i den fascinerende historien til muslimverden med en tur til Topkapı palass og sultan gravene. Bli med oss på en reise til osmanens relikvie. Book billettene dine her.

Fra 423 kr
Istanbul heldagstur

Istanbul heldagstur

Opplev Istanbuls fascinerende historie tett på når vi tar deg med gjennom landemerkene i Byzantine og i de osmanske imperier. Denne heldagsturen inkluderer det beste av hva Istanbul har å tilby. Book billettene dine her!

Fra 833 kr
Gyldne horn tur

Gyldne horn tur

Bli med på denne gyldne horn tur og opplev Eyüp Sultan moské og grav, Miniatürk og en tur i gondolene opp bakken til Pierre Loti Kaffehus og nyt utsikten over det gyldne horn. Book billettene dine her.

Fra 385 kr
Tur til Byzantium

Tur til Byzantium

La oss ta deg tilbake i tiden til gamle Byzantium, den gamle greske byen som senere ble Constantinople og moderne Istanbul. Skaff billettene dine her.

Fra 385 kr
Grønn moské & Bursa tur

Grønn moské & Bursa tur

Bli med oss på en heldagstur til grønne Bursa, som den tyrkiske byen er kalt grunnet den omkringliggende skog. På denne turen vil du besøke den store moské, den grønne moské og mausoleum og opplev silkemarkedet i den store bazar. Du kan booke billettene dine her.

Fra 1089 kr
Istanbuls klassikere tur

Istanbuls klassikere tur

Bli med oss på en uforglemmelig tur i hjertet av Istanbul, hvor byzantine og osmanske imperier en gang hersket. Hvis du vil oppleve Istanbuls klassikere, så book billettene dine nå!

Fra 423 kr
Dolmabahçe palass & to kontinenter

Dolmabahçe palass & to kontinenter

På denne Dolmabahçe palass & to kontinenter tur vil du oppleve en av de mest glamorøse palassene i verden, og du får sjansen til å gå fra ett kontinent til ett annet i løpet av kun få minutter. Book billettene dine her!

Fra 475 kr
Norsk
Ticmate
21 62 89 60 21 62 89 60 Epost Epost


Til handlekurv