Søk billetter

Hvorfor bestille hos oss?

  • 100% sikker betaling

  • Betal i norske kroner

  • Over 3,5 millioner solgte billetter

Lignende kategorier

Bosporos middag cruise

 
Fra kr 693

Ta et cruise ned Bosporossundet, mens du nyter en god middag og blir underholdt av fantastiske magedansere og tradisjonell tyrkisk folklore show, mens solen går ned.

La deg bli imponert av den utrolige utsikten over Topkap? palass, den blå moské, og Leandes tårn mens du seiler ned Bosporos vannvei, som forener Europa og Asia.

Middagen inkluderer et utvalg av spesialiteter fra det tyrkiske og det internasjonale kjøkken, inkludert ubegrenset lokale drinker mens du er ombord på båten.

Varighet: Fra kl 20.15 til kl.23.55.

Turen inkluderer følgende høydepunkter:

- Bosporos om kvelden

- Magedanse show

- Folklore show

Inkludert i billettprisen: Rundtur transport fra/til sentrale hoteller i Istanbul, ett sett middagsmeny inkludert ubegrenset lokale drinker, magedans- og folklore show.

Viktig informasjon:

- Rett etter bookingen din er fullført, mottar du en e-billet på e-mail. Vennligst print ut billetten din og ta den med på turen.

- Det er gratis rundtur transport til/fra sentrale hotell i nærheten av Taksim Sq., Sultanahamet og Aksaray. Før du kan fullføre bookingen, blir du bedt om å oppgi navnet på ditt hotell, slik at vi kan arrangere transport.Hvis du bor på et hotell som er i nærheten av flyplassen, eller hoteller på den asiatiske del av Istanbul, kan det hende at det blir lagt til et transportgebyr, eller du vil bli bedt om å møte opp på tur-start adressen sentralt i Istanbul. Før du kan fullføre bookingen din, vil du bli bedt om å gi oss navnet på ditt hotell, slik at vi kan arrangere henting.

- Turen starter kl.20.15, men siden du blir hentet på ditt hotell, ber vi deg om å ringe vår turoperatør ca. 24 timer på forhånd, slik at du får avtalt det eksakte tidspunkt for henting, for å slippe venting i hotellets lobby. Telefonnummeret vil stå tydelig i din voucher/e-billett som vi sender til deg.

- Turen er på engelsk.

- Barnebilletter gjelder for barn fra 3-7 år. Barn fra 0-2 år er med gratis, ved følge av en betalende voksen.

- Turen går ikke på nyttårsaften.

Åpningstider

Varighet: Fra kl.20.15-kl.23.55

Bestill

tor, 1 okt 2020

Umiddelbar bekreftelse

Printet billett

Live guide

Varighet: 4 timer

Avgangstider

Veibeskrivelse

Bosporos middag cruise

×

Kundeservice

21 62 89 60 21 62 89 60

Trenger du hjelp? Lene svarer gjerne på spørsmålene dine