Søk billetter

Hvorfor bestille hos oss?

  • 100% sikker betaling

  • Betal i norske kroner

  • Over 3,5 millioner solgte billetter

Lignende kategorier

Gyldne horn tur

 
Fra kr 371

Vær med på denne Gyldne Horn tur og opplev Eyüp Sultan moské og grav, Miniatürk, og kjør gondol opp bakken til Pierre Loti Kaffehus og nyt utsikten over det gyldne horn.

Besøk en av verdens helligste steder etter Mecca, Medina og Jerusalem, Eyüp Sultan moské og grav. Hver dag besøker tusenvis av mennesker moskéen. Eyüp-El-Ensari var ledsager og fanebæreren av profet Muhammad, som døde under det arabiske angrep i det 7. århundre. Hans grav er Istanbuls viktigste islamske helligdom.

Etter besøket i Eyüp Sultan moské, kjører vi med gondol opp til Pierre Loti Kaffehus, lokalisert på en frodig grønn topp, hvorfra du kan nyte den vidunderlige panoramiske utsikt over det gyldne horn. Gondolene viser det gyldne horn fra fugleperspektiv, mens man kjører til kafeèn - 550 meter opp på kun 115 sekunder. Kaffehuset er kalt opp etter den franske forfatter og poet, Pierre Loti, som var veldig glad i Istanbul, og skrev mens han satt i sitt kaffehus og nøt utsikten.

Etterfølgende besøker vi Miniatürk, en av verdens største miniatyrparker som stiller ut skalerte modeller av berømt arkitektur fra Istanbul, Anatolia og de tidligere territoriene til osmanene. Parken reflekterer vekkelsen av tyrkisk kultur og historie med all dets storhet, mens samfunnets livsstil skildres gjennom tidene.

Turen inkluderer også en sjanse til å oppleve ett fargerikt shoppingsenter, hvor du kan skaffe dine suvenirer fra Istanbul.

Varighet: 3 timer fra kl.14.00-17.00

Turen inkluderer følgende høydepunkter:

- Eyüp Sultan moské

- Pierre Loti Kaffehus

- Miniatürk

Viktig informasjon:

- Rett etter at bookingen din er fullført, vil du motta en e-billett på mail. Vennligst print ut billetten din og ta den med på turen.

- Det er gratis transport til/fra sentrale hoteller i nærheten av Taksim Sq., Sultanhamet og Aksaray. Før du kan fullføre bookingen din, vil du bli bedt om å oppgi navnet på hotellet ditt, slik at vi kan arrangere transport. Hvis du bor på et hotell i nærheten av flyplassen eller på et hotell på den asiatiske side av Istanbul, kan det hende at det blir lagt til ett transport-gebyr, eller du blir bedt om å møte opp på en tur-start adresse sentralt i Istanbul. Før du kan fullføre bookingen din, vil du bli bedt om å gi oss navnet på hotellet ditt, slik at vi kan arrangere din transport.

- Turen starter kl.14.00, men siden du blir hentet på hotellet ditt, ber vi deg vennligst om å ringe vår turoperatør ca. 24 timer på forhånd, sånn at du kan få et eksakt tidspunkt for henting for å unngå venting i hotellets lobby. Telefonnummeret vil stå tydelig i din voucher/e-billett som vi sender til deg.

- Turen er på engelsk.

- Barnebilletter er gyldige fra 3-7 år. Barn fra 0-2 år er med gratis, i følge med en betalende voksen.

- Ett minimum på seks gjester er påkrevd for å arrangere denne turen.

- Det gyldne horn tur er tilgjengelig på mandag- og torsdag ettermiddag.

 

Åpningstider

Varighet: 3 timer fra kl.14.00-17.00

Bestill

tor, 1 okt 2020

Umiddelbar bekreftelse

Printet billett

Live guide

Varighet: 3 timer

Avgangstider

Veibeskrivelse

Gyldne horn tur

×

Kundeservice

21 62 89 60 21 62 89 60

Trenger du hjelp? Lene svarer gjerne på spørsmålene dine