Søk billetter

Hvorfor bestille hos oss?

  • 100% sikker betaling

  • Betal i norske kroner

  • Over 3,5 millioner solgte billetter

Lignende kategorier

Dolmabahçe palass & to kontinenter

 
Fra kr 458

På denne Dolmabahçe  Palass & to kontinenter turen vil du oppleve en av de mest glamorøse palassene i verden, og få sjansen til å gå fra ett kontinent til ett annet på kun minutter.

Besøk Dolmabahçe Palass, det siste bosted til osmanen Sultan. Palasset er bygd på et 110.000 m² område og har fungert som det administrative senter for det osmanske rike. Berømt for dets fantastiske samling av europeiske antikviteter, møbler og en 4,5 tonn  lyskrone, palasset har svimlende 285 rom og 46 saler.

I løpet av denne 3 timers turen får du også den unike muligheten til å gå fra ett kontinent til ett annet over Bosporos bro, som forener Europa og Asia. Du får også muligheten til å gå opp  Çaml?ca bakke. Fra denne høyeste del av byen, får du en fantastisk panoramisk utsikt over Istanbul og Bosporos.

Varighet: 3 timer fra kl.14.00-17.00

Turen inkluderer følgende høydepunkter:

- Dolmabahçe palass

- Bosporos bro

- Çaml?ca bakke

Inkludert i billettprisen: Rundtur transport fra/til sentrale hoteller i Istanbul, museum inngangsbilletter, bro toll, og en kunnskapsrik turguide.

Viktig informasjon:

- Rett etter at bookingen din er fullført, vil du motta en e-billett på mail. Vennligst print ut billetten din og ta den med på turen.

- Det er gratis rundtur transport til/fra sentrale hoteller i nærheten av Taksim Sq., Sultanahmet og Aksaray. Før du kan fullføre bookingen din, blir du bedt om å oppgi navnet på ditt hotell, slik at vi kan arrangere transport. Hvis du bor på hoteller i nærheten av flyplassen eller på den asiatiske side av Istanbul, kan det hende at et blir lagt til ett transport-gebyr, eller du blir bedt om å møte opp på tur-start adressen sentralt i Istanbul. Før du kan fullføre bookingen din, blir du bedt om å oppgi navnet på hotellet ditt, slik at vi kan arrangere transport.

- Turen starter kl.14.00, men siden du blir hentet på hotellet ditt, ber vi deg om å ringe til vår operatør ca. 24 timer på forhånd, slik at du kan få eksakt tidspunkt for henting, for å unngå ventetid i hotellets lobby. Telefonnummeret vil stå tydelig i din voucher/e-billett som vi sender til deg.

- Turen er på engelsk.

- Barnebilletter gjelder fra 3-7 år. Barn fra 0-2 år er med gratis, i følge med en betalende voksen.

- Turen går ikke på mandager og torsdager.

- Denne Dolmabahçe palass & to kontinenter tur går ikke den 8.Agust, 15. Oktober og 1. Januar.

Åpningstider

Varighet: 3 timer fra kl.14.00-17.00

Bestill

tor, 1 okt 2020

Umiddelbar bekreftelse

Printet billett

Varighet: 3 timer

Avgangstider

Veibeskrivelse

Dolmabahçe palass & to kontinenter

×

Kundeservice

21 62 89 60 21 62 89 60

Trenger du hjelp? Lene svarer gjerne på spørsmålene dine