Søk billetter

Hvorfor bestille hos oss?

Billetter for Istanbul

Velkommen til Istanbulbilletter.no. Her finner du billetter til cruise, attraksjoner, severdigheter, sightseeing og transport i Istanbul. Du kan enkelt og sikkert kjøpe billetter til guidede rundturer i spektakulære Hagia Sophia, den vakre blå moskeen, berømte Grand Bazaar og Sultan Ahmet. Eller kanskje en sightseeing-cruise nedover Bosporus, en romantisk middag på vannet, og mer.

  • Over 3,4 millioner solgte billetter

    +4000 produkter i 30 byer

  • 100% sikker betaling

    Du kan føle deg 100 % trygg når du gjennomfører ditt kjøp på vår side

  • Betal i Norske kroner

    Du betaler med norske kroner og slipper skjulte avgifter

Lignende opplevelser

Lignende kategorier

Bosporos halvdagscruise

3.0 (1)
Fra kr 388

Bli med oss på en uforglemmelig tur til Bosporosstredet og opplev det gamle Istanbul på Bosporos halvdags-cruise.

Turen starter med en tur ned mot havnen, hvor du får se det gyldne horn, Bosporos arm, stredet som skiller den europeiske og asiatiske del av Tyrkia.

Vi kommer også til å kjøre forbi byzantine Jøder, italienske forhandlere, og andre ikke-muslimske minioriteters områder og langs Byzantine bymur, den sterkeste festningen fra middelalderen, og mye mye mer.

På morgencruiset får du også oppleve alle mulige forskjellige og interessante dufter og aromaer i krydder bazaren (også kjent som den egyptiske bazar).

Turen fortsetter på vannet. Gjennom vannveien som skiller de to kontinentene, Europa og Asias, vil det være gode muligheter til å ta bilder av marmorpalasser, gamle osmanske trevillaer liggende side på side med moderne luksusleiligheter.

Fra båten vil du få en flott utsikt over Rumeli Hisar? Festning (1452), en historisk opprustning som er bygd med hensikt å kontrollere og beskytte Bosporosstredet.

På ettermiddagscruiset ender turen din med en tur opp til Pierre Loti kaffehus med gondol, hvorfra du kan nyte den vakre utsikten over Bosporosstredet.

Varighet: To avganger daglig: Ett morgencruise kl.09.00-13.00 og ett ettermiddagscruise kl.14.00-17.30.

Turen inkluderer følgende høydepunkter:

- Krydderbazaren / Pierre Loti Kaffehus

- Rumeli Hisar? festning

- Dolmabahçe palass

Inkludert i billettprisen: Henting på sentrale hoteller i Istanbul, en privat båttur og en kunnskapsrik guide.

Viktig informasjon:

- Rett etter at bookingen din er fullført, mottar du en e-billett på mail. Vennligst print ut billetten din og ta den med på turen.

- Det er gratis transport til/fra sentrale hoteller i nærheten av Taksim Sq., Sultanhamet og Aksaray. Før du kan fullføre bookingen din, vil du bli bedt om å oppgi navnet på hotellet ditt, slik at vi kan arrangere transport. Hvis du bor på et hotell i nærheten av flyplassen eller på et hotell på den asiatiske side av Istanbul, kan det hende at det blir lagt til ett transport-gebyr, eller du blir bedt om å møte opp på en tur-start adresse sentralt i Istanbul. Før du kan fullføre bookingen din, vil du bli bedt om å gi oss navnet på hotellet ditt, slik at vi kan arrangere din transport.

- Turen starter kl.09.00 og kl.14.00, men siden du blir hentet på hotellet ditt, ber vi deg vennligst om å ringe vår turoperatør ca. 24 timer på fohånd, sånn at du kan få et eksakt tidspunkt for henting for å unngå venting i hotellets lobby. Telefonnummeret vil stå tydelig i din voucher/e-billett som vi sender til deg.

- Turen er på engelsk.

- Barnebilletter er gyldige fra 3-7 år. Barn fra 0-2 år er med gratis, i følge med en betalende voksen.

Vennligst merk: morgencruiset slutter på Taksim square. Nærmeste metrostasjon er Taksim.

- Avgangstid er forbeholdt endringer.

- Bosporos halvdags-cruise kan være med en vanlig båt, hvis minimumsantallet av deltagere ikke oppfylles for en privat båt.

Åpningstider

Morgencruise fra kl.09.00-13.00. Ettermiddagscruise fra kl.14.00-17.30

Umiddelbar bekreftelse

Printet billett

Live guide

Varighet: 4 timer

Åpningstider

Veibeskrivelse

Bosporos halvdagscruise

×

Kundeservice

21 62 89 60 21 62 89 60

Trenger du hjelp? Lene svarer gjerne på spørsmålene dine