Søk billetter

Hvorfor bestille hos oss?

  • 100% sikker betaling

  • Betal i norske kroner

  • Over 3,5 millioner solgte billetter

Lignende kategorier

Istanbul heldagstur

 
Fra kr 804

Opplev Istanbuls fascinerende historie på nært hold, når vi tar deg med gjennom landemerkene i byazatinenes og osmanenes imperier. Denne heldagsturen inkluderer det beste av hva Istanbul har å tilby.

I løpet av turen vil vi ta deg med til kirken for guddommelig visdom, Hagia Sophia, en av de største vidundre i arkitektur, konstruert som en basilica i det 6.århundre av keiser Justinian og det utrolig vakre blå moské, berømt for dets blå znik fliser, og unik med seks minareter, bygd i navnet av Sultan Ahmet.

Du får også se Topkap? palass, som er det største palasset i Istanbul, i tillegg den primære boligen til osmanene Sultan i ca. 400 år av dems 624 års regime. I dag stiller palasset ut de keiserlige skatter, hellige gjenstander av profet Mohammed, kinesisk porselen, våpen, kalligrafi samling og mye mer.

Det er fem graver av osmanene Sultan i gravplassene i Hagia Sophia, også kjent som Sultan graver. De keramiske panelene er de vakreste eksemplene fra det 16. århundre med lilla, røde, grønne og blåe blomstermotiv.

Varighet: 8 timer fra kl.09.00-17.00

Turen inkluderer følgende høydepunkter:

- Hagia Sophia

- Den blå moské

- Hippodrome av Constantinople

- Obelisk av Theodosius

- Den store bazar

- Topkapi Palass

- Sultan graver

Inkludert i billettprisen: Rundtur transport fra/til sentrale hotell i Istanbul, museums inngangsbillett, lunsj på en tyrkisk restaurant, donasjoner til moskeene og gravene, i tillegg til en kunnskapsrik guide.

Viktig informasjon:

- Rett etter bookingen din er fullført, vil du motta en e-billett på mail. Vennligst print ut billetten din og ta den med på turen.

- Det er gratis transport til/fra sentrale hoteller i nærheten av Taksim Sq., Sultanhamet og Aksaray. Før du kan fullføre bookingen din, vil du bli bedt om å oppgi navnet på hotellet ditt, slik at vi kan arrangere transport. Hvis du bor på et hotell i nærheten av flyplassen eller på et hotell på den asiatiske side av Istanbul, kan det hende at det blir lagt til ett transport-gebyr, eller du blir bedt om å møte opp på en tur-start adresse sentralt i Istanbul.

- Turen starter kl.09.00, men siden du blir hentet på hotellet ditt, ber vi deg vennligst om å ringe vår turoperatør ca. 24 timer på forhånd, sånn at du kan få et eksakt tidspunkt for henting for å unngå venting i hotellets lobby. Telefonnummeret vil stå tydelig i din voucher/e-billett som vi sender til deg.

- Turen er på engelsk.

- Barnebilletter er gyldige fra 3-7 år. Barn fra 0-2 år er med gratis, i følge med en betalende voksen.

- Harem seksjonen er ikke inkludert i turen til Topkapi palass.

Hagia St. Sophia er stengt på mandager og det vil derfor bli erstattet med Basilica sisterne (Yerebatan Sarnici).

Blå moské kan kun besøkes fra utsiden på fredags morgen inntil kl.13.00 på grunn av bønnetid.

- Denne "Istanbul heldagstur" går ikke 28.Juli, 4. Oktober og 1.Januar

Åpningstider

Varighet: 8 timer fra kl.09.00-17.00

Bestill

tor, 1 okt 2020

Umiddelbar bekreftelse

Printet billett

Live guide

Varighet: 8 timer

Åpningstider

Veibeskrivelse

Istanbul heldagstur

×

Kundeservice

21 62 89 60 21 62 89 60

Trenger du hjelp? Lene svarer gjerne på spørsmålene dine