Søk billetter

Hvorfor bestille hos oss?

  • 100% sikker betaling

  • Betal i norske kroner

  • Over 3,5 millioner solgte billetter

Lignende kategorier

Osmanens relikvie tur

 
Fra kr 409

Fordyp deg i den fascinerende historien til muslimverden på en tur til Topkap?  palass og sultan gravene.

Topkap? palass er det største palasset i Istanbul, i tillegg var det det primære bosted til Sultan-osmanene i ca. 400 år av deres 624 års regime. I dag stiller palasset ut de keiserlige skattene, hellige gjenstander fra profeten Mohammed, kinesisk porselen, våpen, kalligrafi samling og mye mer.

Det er fem graver med Sultan-osmanene i gravgården ved Hagia Sophia, også kjent som Sultan gravene. De keramiske panelene er de vakreste eksemplene på det 16. århundre med lilla, røde, grønne og blå blomstermotiv.

Varighet: 3 timer fra kl.14.00-17.00

Turen inkluderer følgende høydepunkter:

- Fordyp deg i historien om det osmanske rike med ett besøk til Topkapi palass.

- Gå i fotsporene til Sultan-osmanene mens du ser på de forskjellige utstillingene, som inkluderer kinesisk porselen, våpen, kalligrafi og mye mer.

Inkludert i billettprisen: Rundtur transport fra/til sentrale hotell i Istanbul, museumentré, donasjoner til gravene, og en kunnskapsrik tur guide.

Viktig informasjon:

- Rett etter at bookingen din er fullført, vil du motta en e-billett på mail. Vennligst print ut billetten din og ta den med på turen.

- Det er gratis rundtur transport til/fra sentrale hoteller i nærheten av Taksim Sq., Sultanhamet og Aksaray. Før du kan fullføre bookingen din, vil du bli bedt om å oppgi navnet på hotellet ditt, slik at vi kan arrangere transport. Hvis du bor på et hotell i nærheten av flyplassen eller på et hotell på den asiatiske side av Istanbul, kan det hende at det blir lagt til ett transport-gebyr, eller du blir bedt om å møte opp på en tur-start adresse sentralt i Istanbul. Før du kan fullføre bookingen din, blir du bedt om å gi oss navnet på hotellet ditt, slik at vi kan arrangere transport.

- Turen starter kl.14.00, men siden du blir hentet på hotellet ditt, ber vi deg vennligst om å ringe vår turoperatør ca. 24 timer på forhånd, sånn at du kan få et eksakt tidspunkt for henting for å unngå venting i hotellets lobby. Telefonnummeret vil stå tydelig i din voucher/e-billett som vi sender til deg.

- Turen er på engelsk.

- Barnebilletter er gyldige fra 3-7 år. Barn i alderen 0-2 år er med gratis, i følge med en betalende voksen.

- Harem seksjonen er ikke inkludert i turen til Topkapi Palass.

 

Åpningstider

Varighet: 3 timer fra kl.14.00-17.00

Bestill

tor, 1 okt 2020

Umiddelbar bekreftelse

Printet billett

Live guide

Varighet: 3 timer

Avgangstider

Veibeskrivelse

Osmanens relikvie tur

×

Kundeservice

21 62 89 60 21 62 89 60

Trenger du hjelp? Lene svarer gjerne på spørsmålene dine